WIJ GELOVEN IN ONZE KWALITEIT

Generaties van ervaring

Marc Dreesde, 52 jaar, wonende te Amstelveen begon zijn carrière in de horeca en dit tot zijn 31 jaar. Hier maakt hij kennis met een professioneel standwerker die hem mee nam naar de markten. Op die manier kreeg Marc de smaak te pakken om als zelfstandig standwerker aan de slag te gaan.

Het duurde dan ook niet lang eer hij zijn eerste product, ledercrème, begon te verkopen op markten en beurzen.

Marc heeft een zeer goede neus voor vernieuwende producten en begon met het verkopen van producten die het slakkenslijm ‘Helix aspersa muller’ bevatten.

Op een internationale beurs kwam Marc in contact met het Belgisch bedrijf ‘Ellimac’ die hem begeleidde met het opstarten van een reeks huidverzorgende producten onder het exclusieve merk ‘QSL.’

Met ondertussen een ruim assortiment aan producten kom je Marc  op alle mogelijke beurzen & markten tegen. Of het nu gaat om de huishoudbeurs, de 50+ beurs of de Dappermarkt, overal herken je de enthousiaste en goedlachse Marc.

Enkele jaren geleden is er ook een webshop opgezet zodat iedereen online zijn bestelling kan plaatsen indien men niet naar de beurs, markt, … kan gaan. De online verkoop heeft zeker tijdens de Covid-19 periode zijn dienst bewezen waardoor iedereen zijn vertrouwde producten thuis geleverd kreeg.

Marc heeft 3 zonen waarvan 1 ondertussen ook de smaak te pakken heeft en zo is QSL verzekerd van een toekomst met de nieuwe generatie.

De QSL producten zijn van premium kwaliteit en voor een betaalbare prijs, dit kunnen meer dan duizenden klanten getuigen.