Waar gebruik je onze producten voor?

Miracle escargot producten zijn een van de  best verkochte producten in Europa vanwege de sterk regenererende formule met slakkenextract. Deze effectieve formule is ontwikkeld om het uiterlijk van de huid bij littekens, puistjes en striae zichtbaar te verbeteren.

Het heeft een uitstekend effect op de rijpere huid, door rimpels en poriën te verminderen waardoor de huid er nieuwer, gezonder en steviger uitziet.

  • Gladstrijken van imperfecties en fijne lijntjes
  • Verzorging van jeugdpuistjes
  • Huidverzachtend bij hyperpigmentatie en rosacea
  • Maakt de huid zacht, glad en soepel
  • Hydraterende eigenschappen die vocht insluiten
  • Bevordert de productie van collageen
  • Huidverzorgend bij  irritatie
  • Zorgt voor een peeling effect waardoor de huid terug straalt

Wat doet slakkenslijmgel met je huid?

Vele jaren geleden gebruikten de oude Grieken en Romeinen slakken om wonden te genezen en om infecties te verzachten. In de recente geschiedenis hebben artsen die gespecialiseerd zijn in wondgenezing hun patiënten geadviseerd om slakken uit

de natuur te nemen en op hun wonden te laten kruipen (dit wordt tegenwoordig nog steeds geadviseerd, bijvoorbeeld na plastische chirurgie).
In Aziatische landen stelde men vast dat het slijm (Helix Aspersa Muller extract) dat slakken achterlieten een verbazingwekkend effect had op het helen van wonden en littekens na operaties. De slak gebruikt hetzelfde extract om zijn beschadigde huid te regenereren. Artsen kwamen na verschillende testen tot de conclusie dat dit ingrediënt hetzelfde effect heeft op de regeneratie van de menselijke huid.
Een complexe combinatie van bio-natuurlijke en actieve ingrediënten van slakkenslijm dat o.a. allantoïne, elastine, collageen, vitamines, mineralen en natuurlijk glycolzuur bevat zorgt ervoor dat oude, beschadigde huidcellen op volledig natuurlijke wijze herstellen.
Slakkenslijmgel is wereldwijd erg populair in cosmetische producten. Vele consumenten hebben het in huis om te gebruiken bij huidproblemen.